200% ръст в бизнес абонатите на интегрирани офис решения от М-Тел

Мобилтел отбелязва 200% ръст за една година в броя на бизнес абонатите, които са се възползвали от интергрирани решения за офиса. Това показва статистиката за юни тази година в сравнение със същия период на 2010.

Все по-често предпочитани са иновативни решения като М-Tel Converged VPN, с което клиентите оптимизират разходите си за телефония, улесняват комуникацията във фирмата си и получават много безплатни минути в група и към фиксирани номера.

Благодарение на конвергентното предложение те получават всичко необходимо за комуникацията в офиса си от един оператор, без да инвестират в оборудване. С М-Tel Converged VPN фиксираните и мобилни номера се обединяват (използва се един и същи мобилен и стационарен номер).

Предпочитани от бизнеса са и пакетните предложения за мобилна,  фиксирана телефония и интернет, а също така услуги като Бизнес мейл и собствен Център за връзка с клиентите.

От въвеждането на процеса по преносимост на фиксирани номера клиентите, предпочели да използват домашен телефон от Мобилтел като запазят стария си номер, са нараснали значително. През първото полугодие на тази година броят на пренесените фиксирани номера в мрежата на Мобилтел показва ръст от 80% в сравнение със същия период на миналата година. Мобител е компанията с най-положителен баланс на пренесени фиксирани номера между трите основни играчи на пазара.
 

по темата: „200% ръст в бизнес абонатите на интегрирани офис решения от М-Тел”

добавете коментар...

  1. Оги

    Лично аз си прехвърлих номера на М-тел от Глобул. И сега съм много по-доволен от услугата и от таксата.

  2. Вили

    По принцип М-тел имат по-богата гама от услуги и технологично стоят по-добре от останалите. В това им е предимството.

  3. Крис

    В предишната ми фирма използвахме услугите на виваком за телефони, а в тази съм на служебен М-тел. Преди винаги имаше да доплащам. не знам как са направени тарифите, обаче сега вече 4 месец не ми се е налагало.

  4. Антон

    Също използвам услугите на М-тел и мога да уверя, че са найкачествените. Минахме през какви ли не доставчици на интернет, телевизия, телефоните ни бяха на Виваком, но сега сме много доволни.

  5. Йордан

    В офиса използваме продуктите на М-тел и съм много доволен.

Коментар