Нетера ще представи България на Европейските бизнес награди на HSBC

Нетера ще представи страната ни на наградите през 2011, като в следващия кръг на конкурса компанията ще се състезава за престижната награда Ruban d’Honneur.

Победителите след финалното пресяване ще бъдат обявени на 22 ноември тази година в Барселона. Нетера бе поканена да участва заради изключителните търговски успехи, иновационните си проекти и високата корпоративна култура.

„В Нетера се гордеем с предоставената възможност да представим България на този престижен форум. Вече 15 години сме на пазара на телекомуникационни услуги и за нас е чест да бъдем признати за един от лидерите в страната и в нашия бранш“, коментира Тихомир Вълков, Маркетинг мениджър на Нетера.

Нетера регистрира голям скок в приходите си и разшири дейността си не само в страните от Европейския съюз, но през последните години започна да предлага услугите си и в Турция, Грузия, Сърбия, Македония, Швейцария и на отдалечени дестинации като САЩ и Китай. От 2010 Нетера присъства и в още три точки за обмен на интернет трафик в Европа – в Париж, Лондон и Амстердам.

Компанията изгради първият и все още единствен в България център за данни, проектиран от самото начало да изпълнява тази функция. Тази година Sofia Data Center получи и първото си признание, след като бе номиниран в категорията за нов център за данни на престижните European Data Center Awards в Лондон.

Европейските бизнес награди са спонсорирани от банка HSBC, RSM International, Infosys и в сдружение с UKTI. През последните пет години наградите се утвърдиха като главна бизнес платформа в цяла Европа. Наградите отличават и насърчаватхора и организации, показали отличителни резултати в редица категории – започвайки от грижата за околната среда и стигайки до фокуса към клиентите.

Жан Стивънс, Изпълнителен директор на RSM International споделя, „Изключителният талант в бизнеса трябва да бъде оценен и възнаграден – затова и RSM продължава да подкрепя Европейските бизнес награди в категорията Предприемач на годината като отражение на ангажимента на RSM за партньорство.“

Коментар