Lenovo Exclusive Store отваря врати в София

През септември в центъра на София отвaря врати представителен магазин Lenovo Exclusive Store. Потребителите у нас ще могат да видят, тестват и закупят пълната гама от продукти на Lenovo – от иновативните Idea продукти до легендарните Thinkpad лаптопи, както и All-in-One работни станции, десктоп компютри и аксесоари.

Проектът се реализира от Aй Би Ес България съвместно с Lenovo. Българската компания е водещ партньор на Lenovo (със статут Lenovo Premium Gold Business Partner) и основен корпоративен доставчик на най-високия клас бизнес компютърно оборудване с марките ThinkPad и ThinkCentre.

“Lenovo Exclusive Store ще бъде изграден според всички изисквания на производителя за ексклузивен представителен магазин и ще бъде един от най-големите в нашия регион. Lenovo ще осигури възможност на всички заинтересовани клиенти да се запознаят отблизо с актуалните предложения на марката”, сподели Радослав Воденичаров, управител на Леново Технолоджи България.

Освен най-новите продукти на ИТ гиганта, Lenovo Exclusive Store ще предложи професионални консултации и обслужване, промоции за компютри и аксесоари, отстъпки за лоялни клиенти, ваучери за подаръци, сервизно обслужване и обучения за технологии от Lenovo.

Сред промоционалните оферти в магазина е стилният бизнес компютър ThinkPad Edge E420s. Моделът предоставя 14-инчов екран с LED подсветка и процесор от ново поколение Core i, като е оптимизиран и за работа, и за забавление. Thinkpad Edge E420s е подходящ за видеоконферентна връзка с HD камера, а клавиатурата използва специална технология за редуциране на шума. Конфигурация с Core i5 Mobile 2410M 2.3GHz, 4GB RAM и 320 GB HDD струва 1908 лв. заедно с операционна система Windows 7 Professional.

Магазинът ще се намира в центъра на София, на ул. Г. С. Раковски 117 (в близост до Националната Опера и балет). Обучени консултанти ще предлагат професионална помощ в избора на Lenovo решения седем дни в седмицата. Вече е достъпна онлайн версията на Lenovo Exclusive Store (lenovoonline.bg).

Ай Би Ес България поддържа и специална програма Lenovo Exclusive Club, насочена към лоялни клиенти на магазина Lenovo Exclusive Store и lenovoonline.bg. Програмата предоставя допълнителни преференциални условия и търговски отстъпки на участниците в нея.

Всеки член на Lenovo Exclusive Club може да разчита на специални промоции, достъп до лимитирани серии Lenovo продукти, търговска отстъпка за всички продукти и услуги и приоритетно обслужване в сервизните центрове на Ай Би Ес България с възможност за предоставяне на оборотна техника.

По последни данни на анализаторските компании, Lenovo заема трето място на световния PC пазар и продължава да бъде най-бързо развиващият се компютърен производител с двуцифрен ръст на продажбите. Наскоро компанията обяви нови серии таблети – ThinkPad Tablet и Idea Pad Tablet K1 и P1, като се очаква те да засилят още повече позициите й на пазара.

Коментар