LOOP празнува пети рожден ден

Мобилната мрежа на младите и активни хора в страната отбелязва своя пети рожден ден.

През юли, преди пет години, LOOP стартира като най-младата мобилна мрежа в България и за кратко време абонатите й достигат 27 хиляди души (към края на 2006 година).

До момента над 250 хиляди души избраха мрежата на LOOP. Клиентите на LOOP могат да се възползват от много преференции, сред които са най-ниска цена за мобилен интернет, промоционални пакети с безплатни услуги и специална карта, осигуряваща 1500 отстъпки в България и над 32 000 намаления в чужбина.

Как се промениха LOOP абонатите за пет години – от хора, възприемащи мобилния телефон само като слушалка, сега много от тях го използват за работа, като средство за забавление и връзка с приятелите, както и за организация на ежедневието си. Все по-активно се използва мобилен интернет. Много от клиентите на LOOP търсят утвърдени брандове и продукти с високо качество и се ориентират към смартфони и таблети.

По случай рождения си ден LOOP ще подари над 1000 награди на най-лоялните си клиенти, които са в мрежата още от самото й създаване през 2006 година*.

Петима клиенти ще получат специален подарък от LOOP – музикален плеър iPod shuffle и едногодишен безплатен абонамент за LOOP ALL AROUND с 0 лева месечна такса и включен USB стик.

51 късметлии ще спечелят едногодишен безплатен абонамент за LOOP ALL AROUND 5, също без месечна такса и безплатен USB стик.

1034 LOOP клиенти ще получат безплатно по 1000 SMS – а на месец за период от пет месеца. Победителите ще бъдат уведомени с обаждане или със SMS. Всички останали LOOP абонати могат да се възползват от промоционалния пакет за неограничен интернет LOOP ALL AROUND за 5 лева на месец.

*Наградените са 1090 човека и всички са лоялни, активни клиенти на LOOP, сключили договор в първия месец от стартирането на LOOP мрежата през юли 2006 година.

по темата: „LOOP празнува пети рожден ден”

добавете коментар...

  1. Заро

    Яко е, става, а и дано ни огрее некоя наградка от Loopa… Едно братленце спечели и май тея хора от М-тел са точни, не пускат зарибяващи оферти и половинчати награди.

  2. Наско

    кеф ми е да съм лупче, супер че пак ще има бонусчета за нас.

  3. Томи

    Лупа го използвам от 2 години и половина и е много добра оферта. Ще продължавам, а и с тези подаръци, които сте подготвили.

  4. Оги

    Много яки награди сте подготвили за лупърите. Браво. Много се радвам.

  5. Нора

    Това лято от М-тел го направиха като лятото на наградите. Всичко е доста добре помислено.

  6. Виктор

    Стархотни награди са подготвили пак от М-Тел.

  7. Антон

    Надявам се да съм един от тези 51 късметлии, които ще спечелят едногодишен безплатен абонамент за LOOP ALL AROUND 5.

  8. Милена

    пак ги зарадваха младежите с бонуси и екстри

  9. Жоро

    знаех си че няма да пропуснат случая и ето чи отново излизат с изненади за лупчетата

  10. Даниелка

    еее младежта пак намаза с тоя loop, готино са го измислили за рождения си ден 🙂

  11. цанко

    LOOP имаше хубава реклама и е позната мрежа особено сред младите. Така че явно затова и наградите са младежки.

  12. Мими

    пак ще има ощастливени с изгодни оферти и награди

Коментар