Шоколад за двама на Св. Валентин от 2be

  
Все по-труден става изборът на мъжката част от света как да изненада нежната си половинка за Св. Валентин. Тази година единствено 2
be предоставя една «сладка» възможност на влюбените да изберат по-оригинален подарък за любимия човек с «шоколадовия» модел LGKG800. Те ще могат да закупят два броя мобилни телефони – черен за него и червен за нея – на цена само от 759 лв. Офертата се предлага с всички абонаментни планове на vivatel.
 
Освен с красив външен вид, станалият вече култов модел LGKG800 разполага с модерна функционалност и сензорни бутони. Има цветен TFT дисплей, 262 144 цвята при резолюция 176 Х 220 пиксела, 1.3 МР камера със светкавица, видео плейър и рекордер, МР3 плейър, 64-тонална полифония, Bluetooth и USB.
 
«За хората, които празнуват на Св. Валентин, е много важно да намерят подходящ израз на чувствата си. Нашето предложение е уникално поне по две причини – от една страна то е много изгодно и клиентите спестяват над 400 лева. От друга страна искаме да изненадаме приятно влюбените и да им дадем въможност да направят оригинален подарък, който в същото време, в съвсем буквалния смисъл на думата, улеснява комуникацията помежду им. Мисля, че комбинацията от тези предимства прави нашия «шоколадов» подарък изключително атрактивен» – заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.
 
Промоцията на най-голямата верига магазини за мобилни технологии в България ще стартира на 1 февруари и ще продължи до 28 февруари 2007 година.

Коментар