ЕсПро ООД получи SAP акредитация за активно управление на качеството

ЕсПро ООД обяви днес, че е получил сертификат по новата Глобална програма за акредитация на качеството на SAP AG (NYSE: SAP) “AQM@SAP”. Сертификатът бе присъден от организацията на SAP за Активно управление на качеството на ЕсПро ООД, заради демонстрираните ясни стандарти и процеси за качество. Чрез сътрудничеството си със SAP, ЕсПро ООД, Channel партньор на SAP,  гарантира, че проектът на клиента ще бъде изпълнен според зададената спецификация, в рамките на бюджета и в определения срок.

SAP стартира нова глобална програма за акредитация на качеството за партньори, които се фокусират върху SAP Business All-in-One  решения, както и членове на SAP Extended Business program. Акредитацията се присъжда в световен мащаб на партньори, които са доказали, че активно управляват качеството на своите продажбени процеси и методологии за внедряване.

ЕсПро ООД изпълнява стриктно основните принципи за качество, които според SAP стоят в основата на успеха на всяко внедряване, проектирани са да доставят висококачествен софтуер и поддръжка, и същевременно осигуряват правилните процеси, инструменти и услуги, водещи до успех на проекта.

 Бизнесът днес е постоянно изправен пред предизвикателството да управлява риска при все по-сложни проекти. Като сертифициран член на Глобалната програма за акредитация на качеството, ЕсПро ООД има капацитет да помогне на клиентите на SAP да избегнат усложненията, да поддържат печалбите си и да подобрят успеваемостта си. Освен това програмата предлага качествен подход за продажбените процеси и методологии за имплементация, като предоставя достъп до подобрени образци и процеси за качество, одобрени от SAP. С подчертан акцент върху качеството на резултатите, акредитацията също така помага на партньорите да увеличат успеваемостта на офертите си чрез диференциация от други партньори.

“Тази акредитация е признание за нашия екип и нашия ангажимент да предоставяме на клиентите си качествени услуги,” каза Петър Козлев, Управител на ЕсПро ООД . “Използвайки стандартите за качество на SAP, ние можем да гарантираме, че клиенти ни ще постигнат безпроблемно внедряване, което отговаря на заложените бизнес изисквания. Тази акредитация дава признание за работата, която вършим”.

Годишният партньорски план за качеството и тримесечните проверки формират основата на Глобалната програма за акредитация на качеството, като предоставят начин за наблюдение на общото представяне на партньора и измерване на успеха. От партньорите се изисква да представят годишен план за качество, за да покажат как ще подобрят качеството в тяхната организация през годината. В допълнение, тримесечните проверки дават възможност за съвместен мониторинг на риска чрез открита двустранна комуникация, както и идентифициране и предотвратяване на проблемите.

“Cтремим сe да помагаме на клиентитe да управляват внедряването на интегрирани софтуерни решения и насърчаваме нашите партньори да работят съобразно принципите за качество, наложени от SAP,” каза Бойчо Делевски, изпълнителен директор на SAP България. “Новата Глобална програма за акредитация на качеството ни дава възможност да работим с партньори като ЕсПро ООД, благодарение на които да гарантираме, че клиентите получават необходимата информация, за да вземат адекватни решения и наистина да реализират стойността на инвестицията си в нейния пълен потенциал.”

Коментар