Фронтстеп България с участие във внедряване на Infor SyteLine ERP в Curtis Instruments, Великобритания

Къртис е индустриален лидер в производството на импулсни регулатори, капацитетоуказатели за акумулатори и уреди за електрически транспортни средства, до този момент и за напред, продължава да разчита на Infor Syteline ERP като единна платформа за работа на всичките си поделения по света.

След успешния старт през 2007 година в САЩ, Пуерто Рико и Швейцария, 2008 г в България и 2010 в Китай преди месец  – юни 2011 година завърши внедряването на системата и в поделенията във Великобритания, Франция, Германия.

Процесът на внедряване продължи около месец, като в него активно участие взеха специалистите на Фронтстеп България.
С тяхна помощ бяха разработени допълнителни модификации, които напаснаха системата към специфичните изисквания на подразделенията на фирмата в Западна Европа. В резултат се получи пълно оптимизиране на процесите свързани с трансфер на готовата продукция между различните подразделения на Къртис. 

Разработените справки за детайлен анализ на бъдещата консумация на готова продукция позволиха подобряване на процесите на изработка и навременно изпълнение на договорите към клиентите.

Infor ERP SyteLine е утвърдено решение в сферата на дискретното производство, което оптимизира всички процеси в компанията, интегрирайки продажби, планиране, производство, доставки, складово стопанство, финанси.

Коментар