Поликомп стана дистрибутор на Lenovo

Поликомп ще предложи на над 1400 дилъра в страната продукти с марката Lenovo

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Lenovo, по силата на който ще предлага портфолиото на производителя чрез своята дилърска мрежа. Продуктовата гама на компанията обхваща преносими компютри и нетбуци, настолни и „all-in-one” компютри, работни станции, сървъри и др.

„Lenovo продължава развитието и оптимизирането на дистрибуторската и партньорската мрежа в България”, каза по повод споразумението Радослав Воденичаров, управител на Lenovo за България.

„Посредством новото партньорско споразумение с Поликомп, иновативните решения на Lenovo за малък и среден бизнес – десктопи, лаптопи, монитори, съпътстващ софтуер, периферия и други – ще станат достояние и интегрираща част от цялостните предложения на по-голям брой ИТ фирми на българския пазар”, допълни Воденичаров.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България с над 1400 дилъра и има изградени партньорства с над 25 производителя на хардуерни и софтуерни продукти.

„Новото партньорство ще е полезно и за двете страни и най-вече за нашите клиенти, на които ще предложим атрактивни програми и промоции”, изрази увереност Надежда Генова, директор на Поликомп. По нейните думи, партньорството в Lenovo ще позволи на дистрибутора да бъде по-гъвкав и да предложи по-цялостни и завършени услуги и решения на дилърите.

Коментар