Xerox ще управлява печатните операции на Cisco

MPS услугите на Xerox ще позволят на служителите на Cisco да печатат от всяко устройство, по всяко време и от всяка точка

Xerox ще управлява печатните операции в повече от 460 офиса на Cisco. Печатните услуги ще бъдат достъпни за служителите на Cisco по-ефективно през компютри и най-разнообразни мобилни устройства.

Като използва платформата Xerox Enterprise Print Services (EPS) за мобилно принтиране в облака, Cisco ще предостави на служителите си възможност да печатат от всяко устройство, по всяко време и от всяка точка, без да им се налага да свалят софтуер или да инсталират принтер.

„Xerox ни помага да развием печатните си услуги в съответствие с начина, по който работят служителите ни. Те не седят на едно и също бюро всеки ден, нито използват един и същ принтер, а имат нужда от бърз и безпроблемен печат”, коментира Шийла Джордан, вицепрезидент на отдел „Комуникация и сътрудничество, IT” в Cisco. Новата печатна среда ще помогне на служителите да взимат по-ефективни и природосъобразни решения по отношение на печатането и ще им даде достъп и до печатни документи, когато пътуват до друг офис или отсядат в хотел.

Cisco ще използва инструменти на Xerox за управление на печата, като автоматични указания, появяващи се на монитора, които насочат потребителя към най-добрите възможности за печатане от гледна точка на цена, енергийна ефективност и консумация на мастило.

За да запазят поверителността, служителите ще използват своя документ за самоличност, преди да могат да вземат разпечатаните си проекти.

Това решение представя бъдещето на печатните услуги – комбинация от управление на печата и услуги в облака, които да работят в рамките на съществуващата инфраструктура на компанията и да поддържат множество локации и мобилни технологии”, заяви Стивън Кронин, президент на отдел „Global Document Outsourcing” в Xerox.

Коментар