Започна регистрацията за DevReach 2011 в София

Започна регистрацията за международната конференция по Майкрософт технологии DevReach 2011, която ще се състои на 17 и 18 октомври в „Арена Младост” – София.  Желаещите да присъстват на събитието могат да се възползват от 20% отстъпка от таксата за участие до 15 септември, съобщиха организаторите.

Конференцията, предназначена за разработчици, ще бъде открита от Скот Ханселман и Джеси Либърти – водещи специалисти от Майкрософт, известни още със своите публикации и книги в областта на програмирането.

Сред поканените лектори са популярни експерти в компанията като Тод Англин, Ричард Кембъл, Томислав Бронзин, Тибериу Ковачи, Стивън Форте, Сахил Малик, Емил Стойчев, Ед Мъстърс, Лино Тадрос, Дарон Йондем, Мартин Кулов и др.

Основните сесии са посветени на разработка на мобилни приложения, Silverlight 5, C#, Linq, създаване на приложения с HTML 5 и Javascript – нова перспектива с Windows 8, Behavior Driven Development с Visual Studio 2010 и SpecFlow, SharePoint 2010, визуализация на данни с бизнес приложения и др.

Разработчиците ще получат актуална информация и експертен поглед върху бъдещото развитие на технологиите, особено след очакваните новости в Windows 8, които ще бъдат представени от Майкрософт в средата на септември на конференцията BUILD в Анахайм, Калифорния.

DevReach е съвместна инициатива на Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net. Събитието се организира с подкрепата на Майкрософт България и Международната .NET асоциация INETA, а технически партньор на конференцията е Стоун компютърс.

по темата: „Започна регистрацията за DevReach 2011 в София”

добавете коментар...

  1. Иван

    Петканe като немаш чувство за хумор ходи да работиш в Microsoft.

  2. Петкан

    Много тъпо изказване!

  3. Иван

    Сигурно част от парите за такси вход ще бъдат дарени на Microsoft.

Коментар