Новият свят на Project Management с PMI Agile Certified Practitioner

Много от компаниите изпитват затруднения при разработването на своите проекти. В резултат на това клиентите свиват своите бюджети по дългосрочни проекти, а други намират нови възможности с по-ниски цени. Някои проекти, които са отнели повече от плануваното време и са погълнали средства над планираното, също биват прекратени. В последствие компании започнаха да разглеждат как Agile може да им помогне.

През последните 2 години, Project Management Institute (PMI®) наблюдава ръст при използването на Agile техники в управлението на успешни проекти. Ръководителите на проекти, които използват Agile практики в техните проекти, могат да разширят своето влияние и въздействие в съответните им организации и повишаване на тяхната кариера с Agile сертифициране, особено за тези специалисти, които вече са PMP®. Това ново предложение, събра ключови лидери на мисълта, които използват Agile техники за управление на проекти.
На 24 – 25 октомври 2011, ITCE ще проведе първия си курс PMI Agile Preparation, който ще подготвя за Agile Certified Practitioner сертификационен изпит. По време на двудневното обучение, ще се направи цялостен преглед на компетенциите, които се очакват от един Agile специалист,от управление на сложни проекти към задоволителни резултати.
Запишете се на курс PMI Agile Preparationи се сертифицирайте до 30 ноември, за да се възползвате от 20% отстъпка от цената на изпита.

Коментар