OfficeSuite Pro 5 осигурява мини офис за Android

Излезе нова версия на мобилния пакет OfficeSuite Pro 5, предназначен за пълноценна работа с офис програми на устройства под управление на операционна система Andoid.

С помощта на този продукт, създаден от Mobile Systems Inc., потребителите на Android могат да работят с файлове от MS Word, Excel и PowerPoint, както и да преглеждат PDF. Програмата поддържа речници на множество езици, вкл. и български.

OfficeSuite 5 за Android поддържа съвместимост с файлове от MS Word, Excel, PowerPoint, както и разглеждане на PDF документи

OfficeSuite 5 за Android поддържа съвместимост с файлове от MS Word, Excel, PowerPoint, както и разглеждане на PDF документи

Петата версия идва с напълно обновен интерфейс, добавени са филтри в браузъра на файлове и допълнителни панели с инструменти. Подобрена е също поддръжката на Android 3.0 Honeycomb и е осигурена съвместимост с формати EML и RTF.

OfficeSuite Pro 5 поддържа още пряко съхранение на текстови документи в Google Docs, добавен е и модул за четене на е-поща, който работи с файлове EML Outlook.

Програмата е съвместима с операционни системи Android 1.5 и по-нови. Достъпна е за сваляне от Android Market на цена 20,33 лв. за един лиценз.

Даунлоуд: OfficeSuite Pro 5

Коментар