Sinoptik.bg дава прогноза за 80 000 места по света

Най-големият сайт за прогноза за времето в България – Sinoptik.bg – вече е с обновена визия и предоставя много повече информация, съобщи Нетинфо.

Sinoptik.bg е станал по-модерен и лесен за ориентиране, навигацията е подобрена, като са запазени характерните за сайта лекота и интуитивност.

Сайтът вече ще предлага прогноза за времето не за 1000, а за 80 000 места по целия свят, като това ще улесни потребителите да планират пътуванията си дори до най-закътаните и непознати дестинации по Земята.

Освен това информацията в сайта е обогатена и показва вероятността за валежи, в каква фаза е луната, кога ще изгрее и залезе слънцето, атмосферното налягане и много други полезни и интересни данни.

Допълнително е добавена и детайлна прогноза за следващите 24 часа за всяко населено място, а планирането на свободното време през почивните дни от седмицата вече е по-лесно със специално отделената прогноза „Уикенд”.

Sinoptik.bg предлага и прогноза за времето за 10 дни, която е разделена на интервали от 3 часа за следващите 5 дни (видео).

по темата: „Sinoptik.bg дава прогноза за 80 000 места по света”

добавете коментар...

  1. Светослав

    Ами не знам ти по какво съдиш, но аз съдя по прогнозата и после сравнявам с времето на вън, понякога няма нищо общо, ако вярвах на синоптик, през целия август не трябваше да има горещи дни, а то август беше лятото само с 1 дъждовен ден през целия месец. 🙂

  2. Глупости

    Точно синоптик дава най-точните прогнози 🙂

  3. Светослав

    И дава възможно най-Неточните прогнози, особено за малките градчета…

Коментар