Нечувано добра оферта от M-Teл без аналог на пазара в момента

От 1-ви септември  M-Тел предлага най-атрактивната до този момент промоция с тарифните планове M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+.  В момента тази оферта няма аналог на българския пазар и за първи път се доближава до така наречените “flat” тарифи в Европа.  

На практика, с новия M-Tel ACTIVE+ средната цена за разговори към всички мрежи достига невероятните за страната 5 стотинки на минута.

С M-Tel ACTIVE+  потребителите разполагат с цели 600 безплатни минути на месец към всички национални мрежи, а с M-Tel ACTIVE говорят 200 минути с всички. И с двете тарифи клиентите имат свободата да не се съобразяват с абонат на коя мрежа говорят.

Към безплатните минути предложението включва неограничени разговори с един Любим номер и до 200 безплатни SMS-а, а мобилният интернет е на най-атрактивната цена за мегабайт от 10 стотинки.

Предложенията са валидни за целия срок на договора, който може да бъде сключен за една или две години. Месечните такси са съответно 19,90 за M-Tel ACTIVE и 29,90 лева за M-Tel ACTIVE+ с ДДС. Всичко това клиентите на М-Тел получават без скрити условия и без обвързване за активация на допълнителни пакети.

От офертата могат да се възползват всички нови и настоящи потребители на М-Тел до 9-ти октомври.
 

по темата: „Нечувано добра оферта от M-Teл без аналог на пазара в момента”

добавете коментар...

  1. Ивайло

    Информацията на сайта не е била подновена явно. Това с 29те стотинки е старо. Планът е съвсем приличен и отговаря на написаното горе без малки звездички. Ако някой ми покаже сходен план на Глобул/Виваком веднага казвам, че греша, но много се съмнявам 🙂

  2. Хриси

    звучи добре, хубаво са се сетили, че трябва да говорим на една и съща цена без значение отсрещния номер какъв е.

  3. Ицо

    вчера някъде из сайтовете прочетох, че и другите оператори нещо са се поразмърдали в предлагането на по-добри оферти, честно казано все ми е тая какво ново ще излезне, аз лично съм на план, който засега ме удоволетворява, но все пак, ако трябва да бъда обективен, емтелци засега са първи, щото изравняват цените на разговорите с тези нови планове спрямо другите мрежи.

  4. Надя

    от това, което прочитам вероятно имаш 600 безплатни и след като изтекат цената на разговорите е по 5 ст, за да съм наясно ще попитам лично в офис, защото офертата звучи изгодно.

  5. :)

    Цена на минута разговор след изчерпване на безплатните минути 0,29 лв.

    къде е средната цена от 5 стотинки не ми стана ясно…ама явно трябва повече да вярваш в монополиста! 🙂

  6. Ванко

    Ами кой иска да се хваща на въдицата. Нещата не изгледат никак розови, камо ли добри и разумни. Ето:
    http://www.mtel.bg/mtel-active/index.php

    Забележете че в сайта на разбойниците няма грам информация за план мтел актив който да важи до 09.10.2011! Очевидно е че тук в текнюз бг мошениците от мтел се опитват да притоплят стара манджа и то забележете: трайността на буламача изтича днес. Кой иска да се трови – да започва с плюскането.

  7. Ванко

    Баа му маааму… 31 август е… от сега ли ментелците се готвят за 1-ви април???

Коментар