Родителите вече могат да добавят функция за защита на децата към мобилния план

От днес всяка една от функционалностите на специалната мобилна услуга VIVA Bipper, която защитава децата и показва на родителите им къде се намират по всяко време, вече може да се добавя към всеки съществуващ тарифен план на VIVACOM. Така родителите ще могат да персонализират мобилния план на малкия си син или дъщеря според нуждите и финансовите си възможности. Новите добавки покриват трите основни функционалности на VIVA Bipper – „Паник номер“, „Контрол и оптимизация на разходите“ и „Локализация“.

При първия вариант, с +Alarm, срещу месечна такса от 2,90 лв. е включена възможността за използването на паник номер „000“ в случай на проблем или опасност. На практика това означава едновременно обаждане към предварително зададен списък от номера, както и получаване на SMS с местоположението в момента на набиране на номера. По този начин, детето лесно може да се свърже с близък, дори когато родителят е зает. Чрез втората добавка, +Control, срещу месечна такса от 3,90 лв., родителите могат да осъществяват контрол на обажданията и разходите на детето, а с +Location то може да бъде локализирано във всеки един момент. Възможно е и предварителното определяне на час за установяване на местоположението с планираната локализация. Тази добавка е на цена от 4,90 лв. на месец. И трите допълнителни пакета могат да се комбинират помежду си.

Демонстрации на услугата VIVA Bipper, освен във всеки магазин на телекома, потребителите могат да видят и по време на изложението Expo4Kids, което ще се проведе на 10 и 11 септември в хотел Expo в столицата. Съвместно с Cartoon Networks VIVACOM ще осигури детски кът и много награди за децата.

VIVACOM е първият български мобилен оператор и вторият в света след норвежкия Tele2, който започна да предлага уникалната мобилна услуга, даваща по-голяма сигурност на децата и позволяваща на родителите да оптимизират разходите си за мобилен телефон. От специално създадения портал my.bipper.bg, всеки родител може да управлява услугата след регистрация и създаване на профил за себе си и своето дете. С новите плюсове +VIVA Bipper, телекомът предлага още по-голяма гъвкавост на своите абонати, за да осигури спокойствие на родителите и свобода за техните деца.

Коментар