LOOP стимулира младите да спортуват с модния часовник S2H Replay

Хитът сред активните млади хора –  спортният часовник S2H Replay, вече се  предлага в магазините на М-Тел с тарифните планове LOOP Smart и Mega LOOP.

Модерният силиконов часовник S2H Replay е единственото устройство в света, което позволява на всеки да печели награди, докато е физически активен. На всеки 60 минути физическа дейност часовникът генерира уникален код за награда, който дава 60 точки в сайта S2H.COM/BG, а точките се разменят за награди.

Модният аксесоар се предлага в България в партньорство с LOOP и може да бъде получен като подарък при активиране на тарифата LOOP Smart. Часовникът се предлага и с  Mega LOOP. Цената му в този случай е само 4,90 лева. От промоционалните оферти могат да се възползват всички нови абонати, както и настоящите, които изберат някой от двата промоционални пакета.

Освен ниската цена на часовника всички, които се възползват от Mega LOOP, ще се радват на 2000 безплатни минути в LOOP и пет номера в „Семейство и приятели“, 30 безплатни минути към всички национални мрежи, включени мегабайти и най-ниски цени за мобилен интернет, както и безплатен трафик в социалната мрежа Facebook.

LOOP Smart също е с 2000 безплатни минути в мрежата на LOOP  и с пет номера в „Семейство и приятели“, 50 минути към национални мрежи, 100 безплатни SMS и MMS и неограничен интернет трафик.
 

по темата: „LOOP стимулира младите да спортуват с модния часовник S2H Replay”

добавете коментар...

  1. Буба

    Часовнка е чудесен но как се сверява ?

  2. Веска

    добра идея е с този часовник да се събуди малко активността сред младите, че определено ги вълнуват много други неща, но спорта все остава на заден план.

  3. Николай

    хубаво е докато спортуваш да се забавляваш, носейки часовника който наистина си е готин и с който можеш да си спечелиш и награда.

  4. Росен

    от всичко за мен лично по-важно е, че ще се мотивира малко раздвижването сред младите хора, часовникът е фешън, а и все пак може да ти донесе изненада.

  5. Ицо

    часовникът наистина е доста свежарски, но честно казано повече се надявам по този начин да се повиши активността сред младежта.

  6. Гергана

    часовникът е свежарски,свежарска е и инициативата, касаеща лупчетата.

  7. Дени

    чудесен начин да се активират малко повече младите, че в последно време йм куца физическата активност, че и награди ще си спечелят

Коментар