ZyXEL България стартира сайт на български език

ZyXEL България представи нов корпоративен сайт на български език. В главните раздели на сайта може да се намери полезна информация за компанията и нейните дистрибутори и партньори, новини за продукти и решения, корпоративни промоции, дати и теми за организирани от ZyXEL обучения и сертификационни програми, форум за обмен на информация с потребители от целия свят и дори речник на най-използваните термини в комуникационните технологии.

Особено полезни за всички заинтересовани са връзките към безплатни онлайн обучения. Скоро ще бъде пусната на български език и формата за техническа поддръжка на ZyXEL, с което ще се скъси времето за отговор на поставени въпроси.

Ще бъде обърнато специално внимание на продукти с по-масово разпространение на българския пазар и на добрата връзка с клиентите на компанията. Лесно и бързо може да бъде направена справка за всички предлагани устройства и решения по наименование на продукта или тип категория.

Сайтът ще позволи на българските потребители да повишат своите знания и умения за най-новите продукти, решения и насоки на развитие в света на комуникационните технологии.

Коментар