Нови пакети и включен трафик за мобилен интернет с Generation Globul

С обновените абонаментни програми Generation GLOBUL, клиентите на оператора вече ще разполагат с до 10 пъти повече включен трафик за мобилен интернет на максимална скорост на месец и неограничено потребление след това, както и ще могат да добавят към своя тарифен план допълнителни безсрочни пакети с минути за разговори към други мрежи, SMS или MMS или пакет минути за видео-разговори на изключително ниски цени.

Абонатите на Generation GLOBUL могат да изберат пакет от 2000 минути за видео-разговори или пакет от 2000 SMS или MMS в мрежата на оператора за само 1 лв. на месец. Абонаментът за допълнителен пакет от 30 SMS към всички други мобилни мрежи е 2,50 лв., а срещу 5 лв. на месец абонатите на Generation GLOBUL могат да разполагат с 30 минути за разговори с всички други мобилни и фиксирани мрежи. Клиентите на тези абонаментни програми могат да добавят и пакет от 60 минути за разговори с валидност 24 часа в мобилната мрежа на GLOBUL на цена от 1 лв. на активация.

Активирането на допълнителните пакети към абонаментните програми Generation GLOBUL става чрез изпращане на безплатен SMS с кода за активация на избрания пакет до кратък номер 1414. Информация за кодовете за активация на различните пакети може да бъде получена от интернет страницата на GLOBUL www.globul.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на GLOBUL, Germanos и официалните партньори на компанията.  

Всички цени са с включен ДДС.

Коментар