Интраком Телеком подписа договор за $2.8 милиона с ICE в Коста Рика

ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ, част от подразделението за телекомуникационни решения на SITRONICS, подписа договор на стойност приблизително 2.8 милиона щ.д. с Института по електричество и комуникации на Коста Рика (ICE) за доставка на ISDN терминали и за разширяване на съответната Централизирана система за управление. Този договор представлява разширение на предишния договор, който беше на стойност приблизително 2 милиона щ.д. и бе изпълнен през 2003 г.
Институтът по електричество и комуникации на Коста Рика, който е държавна собственост, и неговото подразделение RACSA са единствените доставчици на фиксирани и мобилни телефонни връзки, Интернет и даннови комуникации в Коста Рика. Коста Рика се обслужва от сравнително модерна телекомуникационна инфраструктура и в Латинска Америка се нарежда на второ място по използване на Интернет след Чили.
В рамките на споменатия по-горе договор ICE направи поръчка за ново количество ISDN крайни мрежови устройства от тип netMod, проектирани и произведени от ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ, както и за ъпгрейдване на инсталираната централизирана система за мрежово управление.
ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ има голям опит в проектирането и производството на ISDN крайни мрежови устройства, които са продадени в повече от 40 страни в целия свят. ISDN крайните мрежови устройства на INTRACOM се отличават от останалите подобни устройства поради способността си за съвместна работа с всички видове цифрови превключватели, съвместимостта си с всички широко известни операционни системи и приспособимостта си към техническите спецификации на различните оператори.

Коментар