M-Тел пусна фиксирани услуги и в Пловдив

М-Тел разширява фиксираната си мрежа в още един български град. От 15 септември операторът ще предлага интернет, цифрова телевизия и домашен телефон в кв. Тракия на Пловдив.

Интернет достъпът със скорост до 100  мегабита в секунда се осигурява съвместно с придобитите от М-Тел провайдери Мегалан Нетуърк и Spectrum Net.

ТВ услугата включва над 160 канала, а фиксираният телефон e без месечна такса, уточниха от оператора.

Пакетните оферти се предлагат на цени от 19,90 на месец за целия срок на договора от 2 години, без инсталационна такса, като клиентите получават безплатен Wi-Fi рутер за периода.

Фиксираните услуги на М-Тел са достъпни също в София, Варна и Бургас. До края на годината поетапно в покритие ще влязат и други квартали на Пловдив.

по темата: „M-Тел пусна фиксирани услуги и в Пловдив”

добавете коментар...

  1. Тончо

    М-Тел предлага интернет, цифрова телевизия и домашен телефон на същата цена на която другите оператори предлагат само интернет.

  2. Денев

    Тея фиксираните мрежи отдавна трябваше да са с по-голяма конкуренция, защото в момента като нямаш избор винаги се спираш на една фирма, която си пере цени каквито иска

  3. Ива

    А и като гледам положителните отзиви май са повече. Лично аз не искам да стоя повече на Виваком с фиксирана мрежа. Излиза ми много солено.

  4. Ива

    Не виждам какъв е проблема на някой да му харесват услугите на Мтел. Ама ние българите сме така. Мислим си, че каквото мислим ние, трябва да го мислят всички.

  5. Ина

    Най-после Мтел да стъпи и с фиксираните си мрежи в Пловдив. пожелавам го и на други градове.

  6. Валя

    Дано по-скоро да обхванат всички градове, защото Виваком много злоупотребява със скъпата си и некачествена телефония.

  7. Томи

    Дано наистина пуснат и в Плевен, тъй като съм от там, а Мтел предлага добра услуга на изгодни цени. Надявам се да има покритие.

  8. Ралица

    Добре е, че започнаха да разширяват обхвата и в другите градове. Дано скоро ъпдейтнат и Плевен, Русе, Видин, Велико Търново, Благоевград.

  9. Милена

    когато нещо се предлага е хубаво то да се предлага навсякъде не само в Пловдив, но нека и в другите градове компаниите да предлагат офертите си.

  10. Лелееее

    По-долу вероятно само зомбита са се изказвали.

  11. :)

    Най-доброто в Пловдив е Cooolbox и N3!

    Мтел са си все същите наглеци и мощенници. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ С ТЯХ! ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЗВЕЗДИЧКИ!

  12. Любица

    Действайки методично, Mtel настъпва и във фиксираните услуги – високоскоростен интернет, телефон, цифрова ТВ. Операторът е известен с афинитета си към най-новите технологии, затова съм убедена, че скоро ще покрие картата на страната и в този сектор…

  13. Танчето

    светнаха се, че България не е само в София, та да облагородят малко и Пловдив.

  14. Иванина

    не съм ползвала техни услуги, но на пръв поглед офертата ми се струва читава, надявам се и на практика да е така, все пак всички държим на качеството

  15. Преси

    Новината е добра за потребителите. След като лидерът на пазара на мобилните услуги МТел вече навлиза сериозно и в сектора на фиксираните услуги, се надявам конкуренцията с Виваком да свали цената им.

  16. Вал

    Забележете само времето в което са поствани положителните отзиви :)))))

  17. Артиста

    Добре за новите услуги, но всички коментари преди мен май са писани от един и същи PR 🙂

  18. Петър М.

    ДА ! аз с приятелката ми говоря нонстоп с нея на безплатните минути.. ако бяха не безплатни минутите щях да плащам по 50 лева за да говоря с нея пък сега е без пари

  19. Златка

    баба ми, майка ми, леля ми – сичките сме на ем-тел ние… тва е най-якята джиесем фирма мноо ме кефят !!!! имаме безплатни минути

  20. divoto65

    много съм благодарен на мтел, че ми помогнаха да се науча да използвам по-разумно мобилните услуги.

  21. директора

    те мтел хубаво направиха че придобиха мегалан.. с тях вече стават абсолютни лидери на интернета

  22. Свилен

    те цените ако питате мен винаги ще падат оттук нататък, но важното е качеството на интернета.. надявам се МТел да се постараят да задоволят клиентите максимално

  23. верка

    Аз от край време съм абонат на МТел и много харесвам техните услуги и пакети, чакам с нетърпение промоциите им. Много съм доволна

  24. Милена

    Имат нужда в пловдив да се предлагат по-добри услуги. Добра идея от страна на м-тел.

  25. Dewey

    Браво М-Тел само така ;))

  26. Иван

    Хубаво е 1вия GSM оператор – МТел – да подобрява услугите си. Всяка сериозна фирма трябва да бъде на крачка пред конкуренцията.

Коментар