ThinkPad за най-ужасната история с лаптоп

Представителният магазин на Lenovo в България обяви атрактивна онлайн игра с награда лаптоп ThinkPad. Шанс да спечели има всеки, който сподели своята история в отговор на въпроса „Кое е най-ужасното изпитание, сполетяло някога твоя лаптоп? … и той е оцелял!”.


ThinkPad Edge E120 очаква победителя в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store
 

Онлайн играта на Lenovo Exclusive Store е отворена за участие до 14 октомври. Тя е обявена и на фен страницата на Lenovo Exclusive Store във Фейсбук. Победителят ще бъде определен на 18 октомври с томбола сред всички участници и ще получи като награда компактен и стилен лаптоп ThinkPad Edge E120.

Lenovo Exclusive Store отваря врати на 26 септември в София, в близост до Националната опера и балет. Проектът се реализира от Ай Би Ес България съвместно с Lenovo, според всички изисквания на производителя за ексклузивен представителен магазин. Онлайн версията на Lenovo Exclusive Store беше пусната миналия месец.

Посетителите на магазина ще могат да видят, тестват и закупят пълната гама от продукти на Lenovo – от иновативните Idea до легендарните ThinkPad лаптопи, както и All-in-One работни станции, десктоп компютри и аксесоари.

Коментар