Gigaset С610 – практичен семеен телефон

Европейският производител Gigaset Communications представи на пазара у нас нов многофункционален телефон за семейна употреба. Моделът C610 включва решение за бейби наблюдение с интерком функция, дневен и нощен режим на работа с предварително зададен час за деактивиране и удобна хендсфри функция.  

Gigaset C610 предлага на младите родители възможност за наблюдение чрез полезни и иновативни функции, които липсват в традиционния бейбифон. Родителите могат не само да следят съня на бебето си като поставят слушалката в детската стая, но и благодарение на новата интерком фукция дори да успокоят детето си от разстояние, когато то се събуди или разплаче.
 
Режимът ECO Plus предоставя допълнително спокойствие на родителите. При него, когато устройството е в състояние на изчакване, безжичният интерфейс на слушалката се изключва. Когато телефонът улови звук, който надвиша предварително зададено ниво, слушалката се включва и веднага се изгражда връзка с базовата станция. 
 
Семействата с деца също ще оценят удобната функция за бейби набиране. Специалната възможност за директно набиране позволява да бъде избран предварително зададен номер при натискане на някой от бутоните. „
 
Практичният дневен и нощен режим на работа позволява предварително задаване на час за изключване на звука на звънене на слушалката. С тази функция телефонът може да бъде програмиран така, че телефонни обаждания да не притесняват семейството през нощта или по време на следобедната почивка. 
 
С удобната хендсфри функция на C610 цялото семейство може да участва в телефонните разговори с високо качество. Телефонът е изцяло съвместим с новия и иновативен Gigaset L410 хендсфри клип, чрез който апаратът лесно се закрепя за дрехите и така ръцете на потребителите остават свободни по време на разговор. 
 
Базиран на технологичната платформа на популярния Gigaset C590, новият модел C610 предлага всички основни функции на един съвременен телефон. Указателят е с капацитет до 150 контакта, с възможност за добавяне на три номера, имейл и дата на раждане. 
 
Автоматична функция напомня на потребителите за рожденните дни на роднини и приятели. Базовата станция работи с до шест слушалки, позволява вътрешни разговори между две слушалки или конферентен разговор с трима участника, както и прехвърляне на разговори от една слушалка на друга. 
 
C610 се отличава и с изящен дизайн. Матово-сивата клавиатура и цветният дисплей създават красив визуален контраст с лъскавите черни слушалка и базова станция. Семейният телефон е лесен за употреба, благодарение на 4,6-сантиметровия цветен дисплей с две цветни схеми. Увеличеният шрифт улеснява намирането на номера в контактния указател или изпращането на SMS.
 
C610 е икономично устройство, с енергийноспестяващи функции. Както при всички други безжични телефони на Gigaset, подаваната мощност на слушалката се редуцира в зависимост от разстоянието до базовата станция. Режимът ECO намалява подаваната мощност по време на телефонни разговори с до 80 процента. Също така в ECO Plus режим C610 няма излъчване в състояние на изчакване, дори когато няколко слушалки са регистрирани в базовата станция.

Коментар