Застраховането се превръща в електронен бизнес

Мусала Софт е партньор в „3-ти годишен форум за стратегии в разпространението на застрахователни услуги”, проведен миналата седмица в Барселона.  

Събитието среща водещите застрахователни компании в света в дискусии за най-успешните и иновативни решения за разпространение на съвременните застрахователни продукти.

Основна теми на събитието тази година са иновациите и нуждата от технологично модернизиране на традиционните практики и канали на разпространение.

Делян Лилов, Изпълнителен Директор на Мусала Софт и Красимир Ганчев, Търговски директор на компанията, представиха пред международната аудитория системата за издаване на електронни полици „Калин“.

Революционният софтуер е приложим на всяко място в близост до клиента, включително чрез устройства за мобилни точки на продажба.

„През 2011г. застрахователната индустрия е изправена пред значително променен търговски терен, изискващ редизайн на стратегии, бизнес модели, продукти и канали за дистрибуция.” – сподели Делян Лилов и добави:

„Големите играчи в застраховането ясно разпознават необходимостта от интегрирани решения обединяващи предимствата на традиционните подходи и иновациите от ново поколение, за да стигат ефективно до своите клиенти.”

Коментар