Huawei изгражда LTE TDD/FDD мрежа в Полша

Китайският гигант Huawei изгражда в Полша първата в света комерсиална мрежа LTE TDD/FDD. Проектът се реализира съвместно с мобилния оператор Aero2.

Мрежата ще осигури скорост от 134 Mbps при мобилен даунлоуд и 124,8 Mbps при ъплоуд на данни. Aero2 планира да покрие с широколентови услуги една четвърт от населението на Полша до края на следващата година.

ОЩE ПО ТЕМАТА
 
Huawei залага на WiMAX/LTE конвергенция
1,5 млн. LTE станции ще има в света през 2015 г.
Русия е готова да пусне в действие три LTE мрежи
Предлагат достъпна миграция от WiMAX към LTE

Към момента Huawei е изградила над 130 комерсиални мрежи от типа SingleRAN, които в бъдеще могат да бъдат модернизирани до LTE.

SingleRAN позволява на операторите да преобразуват своите мрежи към всеки един от бъдещите стандарти 4G. Така те могат да запазят вложените инвестиции и да намалят общата стойност на притежание на оборудването.

SingleRAN WiMAX/LTE позволява паралелно двурежимно предаване на данни и обновяване на софтуера, като преносните радиомодули поддържат едновременно WiMAX и LTE TDD. В зависимост от ситуацията, операторите могат гъвкаво да създават многорежимни мрежи.

Huawei твърди, че SingleRAN WiMAX/LTE намалява значително риска при реализиране на конвергирани проекти и защитава инвестициите на телеком операторите.

по темата: „Huawei изгражда LTE TDD/FDD мрежа в Полша”

добавете коментар...

  1. :)

    иначе си прав че така се прави
    между другото видях таблети ХуйВей във Виваком…настъпват на всички фронтове 🙂

  2. Banjo

    Нека ХуйВей и нас да ни хуйВей-не 🙂

  3. :)

    ХуйВей настъпва 🙂

  4. Banjo

    Това е истината как се прави, а не като нашите мизерни телефонни феодални оператори със жалката и смешна демонстрация на LTE.

Коментар