SAP: Не сме компания само за големите

Софтуерната компания SAP стартира услуга „фаст-старт” конфигуратор. Решението позволява на клиентите да получат крайна цена за пакетното решение SAP Business All-in-One в рамките на няколко минути, попълвайки кратка информация за компанията си онлайн.

Клиентите ще могат сами да отбележат процесите, които са характерни за тяхната фирма, и на тази база да видят крайната цена за придобиване на решението, стана ясно на провелия се през седмицата в София форум SAP World Tour 2011.

С въвеждане на калкулатора, софтуерният гигант се надява да развенчае мита, че “SAP е компания само за големите”. Чрез него ще бъде демонстрирано, че „още по-голям брой компании могат да управляват бизнеса си по-добре”.

Не само познаваме новите тенденции, но ние сами ги създаваме, вместо да се ръководим от тях”, каза на откриването на форума изпълнителният директор на SAP България Бойчо Делевски.

Акценти на SAP World Tour 2011 бяха иновативното решение за обработка на големи масиви от данни в реално време HANA (High Performance Analytic Appliance), технологията in memory computing и мобилните приложения. Според Делевски, решенията, които SAP предлага, до голяма степен определят динамиката в бранша и начина, по който компаниите могат да правят бизнес.

Коментари по темата: „SAP: Не сме компания само за големите”

добавете коментар...

  1. Deyan

    А защо на конфигуратора няма България ?:)

Коментар