Очаква се демото на Need for Speed The Run

Геймърите ще имат шанса да изпробват куража си в демото на Need for Speed The Run, което започва на 18 октомври, обяви Electronic Arts. Като използват емблематичния за поредицата елемент Autolog, играчите ще се състезават, за да видят кой ще се изкачи на върха и кой ще остане, за да диша праха най-отзад в Дезърт Хилс, Калифорния и Индипендънс Пас, Колорадо.


В Need for Speed The Run геймърите попадат в напрегнато състезание с високи залози, което непрекъснато поддържа усещането, че се намират в опасност

В демото на Need for Speed The Run играчите ще имат достъп до две мощни суперколи, вкл. Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni. Вторият автомобил – 2012 Porsche 911 Carrera S – ще бъде отворен, когато геймърите убедят свой приятел да свали демото. То ще бъде достъпно за изтегляне в Xbox LIVE Marketplace в целия свят и PlayStation Network в Северна Америка от 18 октомври до 1 ноември, както и в PlayStation Network в Европа от 19 октомври до 1 ноември.  

В Need for Speed The Run геймърите попадат в напрегнато състезание с високи залози, което непрекъснато поддържа усещането, че се намират в опасност. Температурата се покачва и започва смъртоносен екшън, когато играчите поемат ролята на Джак Рурк  и се впускат в състезание с 200 от най-известните пилоти в света за награда от 25 милиона долара в брой.

Три хиляди мили безпощаден асфалт от Сан Франциско до Ню Йорк. Без ограничения в скоростта. Без правила. Без съюзници. Натоварени градски улици, заледени планински проходи и тесни каньони ще тласкат играчите до ръба на шофьорските им възможности. Непрекъснато преследвани от полицията, както и от хората, които желаят смъртта на Джак, геймърите се състезават за живота на персонажа си.

Разработена от студиото Black Box, Need for Speed The Run ще бъде в магазините на 17 ноември 2011 във версия за Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii и Nintendo 3DS, съобщиха от разпространителя на играта у нас – Пулсар.

Коментар