Cisco 2811 ISR спечели наградата „Технология на годината” на InfoWorld

Американското списание InfoWorld присъди най-високата награда „Технология на годината” за 2007 г. на маршрутизатора за интегрирани услуги Cisco 2811 ISR.Това е награда, която се присъжда ежегодно за технология, подходяща за малкия и среден бизнес.
„Ползата от маршрутизаторите за интегрирани услуги (ISR) е, че клиентът получава всички решения на приемлива цена. С малък брой устройства в мрежовата апаратна, той има по-малко разходи за управление и обслужване на техниката”. Това заяви Пол Венезия, Старши редактор в Тестовия Център на списание InfoWorld. Cisco ISR маршрутизаторите обединяват в себе си устройства и възможности, сред които VoIP, защитна стена, виртуална частна мрежа и други.
„Концепцията за ISR не е временна мода. Това е следваща стъпка в еволюцията на мрежовата инфраструктура”, допълни редакторът от InfoWorld.
Наградата доказва още веднъж, че ние разбираме нуждите на нашите клиенти и че предприемаме правилните стъпки за развитие на технологиите и ги интегрираме в нашите нови маршрутизиращи устройства, коментира Йън Пенел, Старши вице-президент в Access Technology Group.

Коментар