Да печелите пари, докато харчите? Това е възможно с MasterCard и Zadrujno.bg

Гр. София, 19 октомври 2011 г.: Водещият картов оператор MasterCard и популярният сайт за групово онлайн пазаруване Zadrujno.bg обединиха своите усилия, за да предложат още по-добро изживяване при пазаруване за всички картодържатели на MasterCard и Maestro в страната. До края на годината всяка покупка от zadrujno.bg носи пари. Единственото условие е ваучерите да бъдат закупени с карта MasterCard или Maestro на сайта на zadrujno.bg.

Всеки може да спечели с различни ваучери, които гарантират опредени суми, а именно:

    • Ваучери на стойност 5-10 лв. носят по 1 Задружен лев,

    • Покупка за 11-30 лв. носи 2 Задружни лева,

    • Задружките на стойност 31-99 лв. носят по 3 Задружни лева,

    • Ако закупите ваучери за 100 лв. и повече на една транзакция, ще получите 5 Задружни лева!

В края на всеки месец от кампанията един от участниците ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще получи допълнителен подарък: фоторамка или куфар за пътуване от MasterCard, които да използва за своето следващо безценно пътуване!

„Целта на нашето партньорство е да промотираме картовите плащания за електронна търговия в България и да докажем, че няма по-лесен и удобен начин от банковата карта, когато се пазарува онлайн. Искаме и да обърнем внимание на хората, че брандът Maestro е вече „отворен” за глобалния пазар на електронната търговията и че картата Maestro може да се използва онлайн”, каза Мануел Алексе, регионален директор Балкани, MasterCard Europe. „Според нашето най-ново проучване MasterIndex Bulgaria 2011, 9% от картодържателите, които пазаруват в интернет, използват опцията да спестят пари, като се включват в груповото онлайн пазаруване. Уверени сме, техният брой все повече ще нараства предвид множеството ползи, които груповото пазаруване и картовите плащания предоставят на потребителите.”

Коментар