Xerox България и Балкани посрещнаха с магично шоу свои партньори

София, 19 октомври 2011 – Xerox България и Балкани събраха в Кюстендил свои партньори на ежегодната си риселърска конференция. Срещата беше посветена на сегмента „малка офисна техника” и мина под мотото „A touch of magic with Xerox”.

На поканата откликнаха повече от 40 партньори от България, Сърбия, Македония и Косово, сред които Поликомп, Компютър 2000, Солитрон, ТНС, Адком, Булранг, М&BM, Стемо, Кооперация Панда, Ронос, Роел, Технополис и др. Специален гост на конференцията беше Галина Козирева, Volume Office Operations Director в Xerox Eurasia International Group.

Xerox представиха пред гостите на конференцията актуални тенденции в съвременния офисен печат – светодиодната технология HiQ Led, отличаваща се с високото качество на отпечатъка и екологичната технология за печат с твърдо мастило (solid ink), при която отпадъците от експлоатацията на машината са с 90 процента по-малко в сравнение с лазерните принтери. Екипът на Xerox представи също предстоящи промоционални кампании до края на годината.

Специален акцент в събитието беше магично шоу на илюзиониста Мистър Джим, който продължи да се грижи за доброто настроение на гостите дълго време след края на официалното вечерно представление.

Коментар