Първи таблет с четириядрен процесор

Asus показа първия четириядрен таблет по време на конференция за високи технологии, проведена в края на миналата седмица в Хонконг. Eee Pad Transformer Prime стъпва на ново поколение хардуерна платформа NVIDIA Tegra 3, известна още като Kal-El.


Директорът на Asus Джони Ши (вдясно) заяви, че всеки продукт на Asus е създаден така, че възможно най-неусетно да се слее с живота на потребителя

Компанията представи модела като начало на нова генерация таблети с непозната досега производителност и ниска консумация на енергия, което означава, че потребителите ще могат да се забавляват при висока разделителна способност за по-дълъг период от време.

Transformer Prime се отличава с тънък дизай и удобен захват. Иновативна мобилна док станция предоставя клавиатура, тъчпад и възможности за допълнителен хардуер.


Еее Pad Transformer Prime се превръща лесно в ноутбук с помощта на мобилна док станция

Всеки наш продукт е създаден така, че възможно най-неусетно да се слее с живота на потребителя”, каза на форума Джони Ши, директор на Asus. Подобен пример е и новият ултрапреносим Zenbook, който компанията представи по-рано този месец на специално събитие в Ню Йорк.

Коментар