Двоен празник с М-Тел по случай “Св. Валентин” на 14 февруари

По случай 14 февруари, когато влюбените празнуват „Св. Валентин”, а лозарите – „Трифон Зарезан”, М-Тел предлага на своите клиенти възможност да се възползват от няколко празнични промоции.
За любителите на червеното вино мобилният оператор предлага специален Prima пакет с подарък бутилка луксозно мерло Експеримент от Вини Сливен и две чаши за вино.
Промоционалният пакет струва 12,90 лв. и включва две SIM карти, всяка с време за разговори 20 лв.Клиентите получават 8 лв. при активиране на всяка от картите, а в случай че заредят допълнителен ваучер с минимална стойност от 5 лв., те ще се възползват и от бонус по 3 лв. на всеки 3 месеца в продължение на 1 година.
Собствениците на двете карти могат да говорят помежду си за 9 стотинки на минута, а всяка втора минута от изходящите им разговори в мрежата на М-Тел ще бъде безплатна.
По случай Св. Валентин от 9 до 15 февруари за влюбените ще има специална секция в мобилния портал Vodafonelive!. Романтично настроените потребители ще намерят в нея различни теми, музика, MMS-и и игри.

Коментар