Компютър 2000 налага идеята за елитните марки с ревю “haute couture”

Мярка за стил, изисканост и висша класа са вече годишните партита за партньори на COMPUTER 2000. На 1-ви февруари тази година дистрибуторът поднесе своя елегантен подарък на най- добрите си дилъри и партньори – ревю haute couture със специалното участие на ексклузивната марка висша мода My Lady, Visages Model Group и Мис България. Идеята да се обединят в едно красотата и технологиите, креативността и технологичното придаваше изтънчен привкус на партито и беше оценена по достойнство от присъстващите над 200 гости.
С концепцията си за елитарност COMPUTER 2000 налага идеята за елитните марки, които представя на българския пазар. Станислав Костадинов, управителят на COMPUTER 2000, обяви резултатите за 2006 год., като отбеляза приноса на дилърите за възходящата тенденция в развитието на дистрибуторската компания. “Целта, която си поставяме през 2007 год., е да повишим качеството на обслужване на своите клиенти чрез въвеждане на нови ERP, CRM, VOIP системи в компанията. Ръстът на оборота неминуемо се отразява на качеството на обслужване, затова ще наблегнем върху неговото повишаване през настоящата година” – обеща Станислав Костадинов.
Красотата и изяществото на манекенките помогнаха в най-пълен блясък да се изяви основната „звезда“ на вечерта – очарователната съпруга на г-н Костадинов, Анелия, която отпразнува своя рожден ден. Облечена в безспорно най-добрия тоалет, тя се открои не само с красотата си, но и с изключителните си интелект и чувство за хумор.
В кулоарите на събитието, хората коментираха, че с такава съпруга Станислав няма нужда от успешен бизнес, за да познае щастието в живота. Това обаче ни най-малко не намали решимостта на успешното ИТ семейство да продължи да се превръща във все по-влиятелен фактор в бранша. Основно средство за постигане на целта ще бъде подобряването на доказалото успеха си партньорство с дилърите.
Комбинацията от елитни гости и приятни емоции превърна тържеството в блестящ старт за бизнеса през първата напълно европейска година на България.
Феерията от красота и блясък, пищните фойерверки и танците до сутринта повдигаха празничното настроение на гостите.

Коментар