ТехноПро стана дистрибутор на Fujitsu

Японският ИТ гигант Fujitsu разшири мрежата си от партньори в страната. От началото на ноември компанията оперира у нас с още един дистрибутор – ТехноПро.


Партньорството на Fujitsu и ТехноПро ще засили позициите на японската марка у нас
 

Новото споразумение е част от стратегията на Fujitsu за развитие и оптимизация на търговските канали. Дългогодишният опит и богатата експертиза на ТехноПро на българския пазар са важни за Fujitsu, посочиха от компанията.

Fujitsu прави стратегическа стъпка, за да отговори по-пълно на потребителското търсене и да засили още повече представянето на марката у нас, уточниха от офиса на ИТ компанията.

ТехноПро има сериозен опит в дистрибуцията на ИТ продукти с японска марка. Компанията е дългогодишен партньор на производители като Toshiba и OKI.

Fujitsu развива бизнес с широка гама продукти – настолни и мобилни компютри, сървъри, системи за съхранение, мрежи, инфраструктурен софтуер и др.

Дистрибутори на японската компания у нас освен ТехноПро са още БиЕмДжи и Вали Компютърс, а партньори за решения – Стемо, Лирекс Хай-Тек, S&T България и Контракс.

Коментар