WebsiteFactory.bg набира скорост на пазара

Месеци след своя старт услугата на Devision за готови уеб решения WebsiteFactory.bg набира скорост на българския пазар. От нея се възползват малки и средни фирми, организации и частни лица, които стартират или желаят да подобрят своето присъствие в мрежата.

Клиентите могат да закупят решения, които включват най-важните функции за един добре работещ уеб сайт и са изградени така, че да предлагат оптимално съчетание на качество и цена.
"Получавахме голям брой запитвания от клиенти с ограничен бюджет, които желаеха да имат функционален и оптимизиран за търсачки уеб сайт, с подходящ за техния бизнес дизайн", коментира Петър Ненов, управител на Devision. "Това беше и причината да реализираме подобна услуга, изцяло насочена към този сегмент на българския уеб пазар".
Чрез автоматизирана система за управление на съдържание, подходящо структуриран код и индивидуален дизайн, базиран на готови шаблони,се постигат всички необходими критерии за успешен уеб сайт и при това на изключително конкурентна цена, допълни Ненов.
Основното, което отличава WebsiteFactory.bg от други подобни услуги на пазара, е, че освен завършен софтуерен продукт, клиентът получава и изработка на индивидуален дизайн, съобразен с неговия бизнес, както и безплатен хостинг за първата година, уточниха от Devision.
Въвеждането на съдържание е изцяло поверено на клиента, като добавянето и обновяването на текстове, снимки и файлове на сайта става посредством интуитивна и лесна за работа система за управление на съдържание (CMS).
Налична е също възможност за управление на заглавия и мета тагове, така, че потребителят може сам да работи по SEO оптимизацията на сайта. Друг плюс на системата е многоезикова поддръжка, която позволява публикуване на съдържанието на повече от един език.
Услугата предлага три основни решения за уеб сайтове, базирани на обща платформа, като всяко от тях има специфични характеристики:
Корпоративният уеб сайт енасочен към клиенти с портфолио от продукти или услуги. Този уеб сайт е подходящ за хотели, агенции за недвижими имоти, „rent-a-car“ услугии автокъщи, мебелни фирми, застрахователни и консултантски компании, както и към всички производители и търговци, които желаят техните продукти да бъдат представени онлайн.
Интернет магазинът е за клиенти, които желаят да развиват онлайн търговия. Подходящ е за продажба на облекло, ИТ продукти и мобилни устройства, козметика и парфюмерия, електроуреди, бяла и черна техника, канцеларски материали и консумативи, спортни стоки, детски стоки и играчки, хранителни продукти и много други. Магазинът дава възможност за извършване на автоматизирани поръчки и онлайн плащания.
Презентативният уеб сайт е подходящза малки фирми, организации или частни лица. Той е добро решение за заведения, фитнес и СПА центрове, сватбени и парти агенции, институции и организации, учебни заведения, транспортни и строителни фирми и други.
Компанията разработчик планира да пусне нова версия на своята платформа и за трите решения, която ще включва допълнителни функции за управление на съдържанието, възможност за промяна на дизайна директно от клиента, интеграция на допълнителни услуги и методи за плащане в магазина.

по темата: „WebsiteFactory.bg набира скорост на пазара”

добавете коментар...

  1. о

    Пуснете и някоя статия за кисело мляко Активиа?

  2. :-)

    Не, това не е егаси платената статия!

    Това е ееееееееееееегааааси платената статия!!!!!!!

  3. Еее

    Егаси платената статия.

  4. Силвия Илиева

    А къде могат да се видят цени на продуктите? В сайта на фирмата не намерих.

Коментар