Българската Lotus общност навърши 4 години

Българската потребителска група на Lotus Software (LOCOPO.NET) навърши четири години. Най-верните фенове и потребители от общността LoCoPo –  крайни потребители, администратори и разработчици от малки и големи компании от различни сфери – обмениха опит и идеи на среща в края на миналата седмица.


Хората, свързани с технологиите на Lotus Software у нас, обмениха опит и идеи за бизнеса на среща по повод 4 години от създаване на българската Lotus общност

LoCoPo обединява хора около идеята за сътрудничество и по-ефективна работа в екип. Порталът на общността, Lotus Community Portal, има близо 250 регистрирани потребители, 15 блога и над 700 статии. Това е най-актуалното виртуално място за споделяне на знание и експертиза, свързани с Lotus Software, в България.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  
LoCoPo с обновен портал и повече възможности  
Потребителската група на Lotus порасна, вече е на три  
Онлайн библиотека приобщава Lotus потребителите у нас
"Жълто" парти събра всички верни фенове на Lotus

Lotus технологиите помагат на организациите да решават по-лесно и ефективно ежедневните предизвикателства чрез свободно общуване и генериране на идеи.

Междувременно стартира програма LoCoPo Champions Initiative, която цели да разкрие силата на онлайн обществото и споделеното знание. Инициативата е отворена за членове на LoCoPo, които активно споделят, дискутират, публикуват статии, задават и отговарят на въпроси и обменят опит. Техният принос за развитието на българското Lotus общество ще бъде оценен, а на следващото LoCoPo парти общността ще излъчи победители, които ще получат Lotus награди.

по темата: „Българската Lotus общност навърши 4 години”

добавете коментар...

  1. анонимно

    Добра статия, но не разрбах едно. Lotus Software конкретен продукт ли е? Защото споделянето на идеи и други подобни дейности е дейност от общ вид.

Коментар