Brother в ТОП 100 на иноваторите в света

Експертите по компютърни технологии от Brother Industries Ltd. влязоха в най-престижната класация за открития – „Топ 100 на иноваторските компании в света” за 2011 г. на Thomson Reuters

Thomson Reuters, най-голямата компания в света за анализ на база данни, обяви своя Топ 100 на фирмите – лидери в иновационните технологии в света, където фигурира и Brother.

Ключовите критерии, определящи влизането в тази класация са четири:  процент на пазарен успех на откритието, гробално влияние, местно влияние и обща оценка на иновацията като такава.  

Дейвид Браун, президент на отдел „Международни патенти” на Thomson Reuters, коментира: “Глобалната програма за иновации „Toп 100” на Thomson Reuters определи компаниите, които могат да се нарекат водещи в технологичните открития за 2011г. със своята иновативност, стремеж към развитие и реализиране на разработените патенти и забележително влияние върху бъдещите технологии. Поздравяваме най-сърдечно тези компании и техните мениджъри за смелия новаторски дух и съпричастността им към опазване на интелектуалната собственост.”

Ивайло Апостолов, мениджър на Brother за България и Румъния, каза: “Ние от Brother сме силно ангажирани с развитието на новите технологии, затова обявяването ни за част от глобалния иновационен елит е заслужено признание. Изследователските ни екипи работят неуморно, разработвайки оригинални патенти, които ни позволяват да предлагаме на клиентите си най-модерните и новаторски технологии тук в България и по целия свят”.

Коментар