Сони откри нов магазин в София

Сони откри нов представителен магазин в столичния мол Сердика Център. На площ от 50 кв. м. японската компания показва най-новите си продукти, а потребителите могат да разчитат на консултантска помощ при избора.


Регионалният директор на Сони – Томохиро Накашима откри поредния представителен магазин на компанията в България

В страната вече има пет магазина „Сони Център“ – три в София, един в Пловдив и един във Варна. Всички те пресъздават идеята за високотехнологична среда, в която клиентът може да открие света на забавлението, подчертаха от компанията.

Актуални продукти в сферата на аудио и видео техниката, домашното забавление, комуникационните и информационни технологии, както и необходимите за тях аксесоари са изложени в новооткрития магазин.


Актрисата от "Love.net" Диляна Попова тества творческите възможности на камерите Сони

Сони поставя в основата на домашните развлечения телевизорите BRAVIA. Освен с присъщото за марката високо качество, новите модели се отличават с интернет връзка, 3D и Full HD възможности, като осигуряват достъп до клипове в YouTube, възможност за разговори през Skype, актуализиране на статуси във Facebook и Twitter.

За почитателите на фотографията и видео заснемането в „Сони Център” са изложени моделите Cybershot, NEX, Alpha и Handycam  – лесни за употреба и многофункционални апарати, които разширяват творческите възможности за заснемане на Full HD кадри и видеоклипове.


Новият "Сони Център" в столичния мол "Сердика Център" е петият фирмен магазин на японската компания у нас

В „Сони Център” компанията показва и флагманската серия лаптопи VAIO. Новият модел VAIO Z с тегло под 1,2 кг и дебелина не повече от 17 мм предоставя на мобилните професионалисти уникален дизайн с 13,1-инчов екран и концепция „интелигентна батерия”.

Друго актуално предложение за сезона са леките и мощни  преносими VAIO серия S, които осигуряват мобилност в пълен размер. С екран от 15,5 инча, напълно плосък дизайн и с допълнителна плоска батерия, тези ноутбуци позволяват работа до 13 часа без презареждане.

по темата: „Сони откри нов магазин в София”

добавете коментар...

  1. Петручио

    Диляна, Диляна… как го гледа тоя фотоапарат – зер какво е туй ми японско чудо… и от Лабутен по-скъпо…

Коментар