HP оптимизира работните станции за видеомонтаж

 

Оптимизираните за видеомонтаж работни станции на HP разчитат на процесори Intel Xeon и Core и графика Nvidia Quadro
 
HP пуска на пазара оптимизирани работни станции за обработка на видео с продукти на Adobe, Avid и Sony Creative Software. Системите са предназначени за потребители от медийната и развлекателна индустрия.

Новите HP Workstations се възползват от мощта на процесори Intel Xeon и Core в съчетание с видеокарти Nvidia Quadro. Поддържат професионални технологии като стереоскопично триизмерно редактиране, множество камери, Blu-Ray и работа с традиционна ленти.

HP предлага решения за всички редактори на видео – от оператори на сватби и събития, които ценят оптимизираните решения за редактиране, до професионални монтажисти, които се нуждаят от мощни инструменти за работа върху сложни проекти”, заяви Илия Тошев, HP PSG Country Manager за България.

Мобилните решения на компанията включват и панели HP DreamColor за гарантиране на качествени цветове при работа по продукцията и пост-продукцията по време на път.

Работните станции и аксесоари на HP, оптимизирани за видеомонтаж, са налични при избрани търговци, които предлагат решения за видеомонтаж с добавена стойност, уточниха от компанията.

Коментар