LG въвежда ново поколение 3D телевизор

LG пусна на българския пазар 3D телевизор от ново поколение. Моделът LG LW980S идва с оптимизирани възможности за свързаност, усъвършенствана технология CINEMA 3D, набор от Smart функции и Nano Full LED осветяване.


Новият 3D телевизор LG LW980S се отличава с подобрена технология за осветяване Nano Full LED

LG LW980S предлага решение на една от най-дискутираните теми при конвенционалите 3D телевизори – очилата. Моделът се предлага с удобни леки очила, които не се нуждаят от зареждане.

Телевизорът на LG осигурява достъп до разнообразно 3D съдържание. За това допринася технологията за конвертиране на изображения и видео от 2D в 3D формат.

Телевизорите CINEMA 3D са сертифицирани от TÜV и Intertek за картина без трептене. Това означава, че потребителите могат да гледат 3D съдържание без да получават главоболие или замаяност, както е при конвенционалните 3D телевизори, подчертаха от компанията.

Широкият ъгъл на видимост също допринася за комфорта на зрителите, тъй като те могат да гледат телевизия и филми независимо в каква позиция са застанали пред телевизора.

Приложението 3D Video-on-Demand (3D видео при поискване), достъпно в магазина за приложения LG World, дава на зрителите богат избор на съдържание, като използват интуитивно дистанционно управление Magic Motion Remote Control.

В допълнение, функцията Smart Share позволява споделяне на съдържание между телевизора, мобилни телефони и други дигитални устройства.

Качеството на LW980S е допълнително подобрено с технологията за осветяване Nano Full LED. Чрез тънък слой, покрит с малки точки, Nano Full LED разпределя светлината на екрана по-равномерно, като по този начин се осигурява по-ярка, чиста и наситена картина. Технологията TruMotion 400Hz позволява картината да тече гладко, независимо от динамиката на изобразяваните действия.

LW980S се предлага на българския пазар на препоръчителни цени от 3699 лева с ДДС за 47-инчовия модел и 4899 лева с ДДС за 55-инчовия модел.

Коментар