Samsung показа прозрачен 3D таблет

Samsung демонстрира поредното си достижение в областта на дисплеите. Корейската компания публикува видеоклип в YouTube, на който показа гъвкав прозрачен дисплей.

Според Samsung, в бъдеще смартфоните и таблетите ще се състоят именно от един гъвкав и напълно прозрачен дисплей. В допълнение, иновативният екран ще може да показва и 3D изображение.

Концептуалният дисплей, показан във видео клипа, все още е далеч от етапа на комерсиално производство. Според мнозина експерти, именно подобни дисплеи ще се наложат в бъдеще в мобилните устройства.

Коментари по темата: „Samsung показа прозрачен 3D таблет”

добавете коментар...

  1. elmo

    Интересно но SONY правиха презентацията на такъв дисплей преди повече от година,а това клипче прилича на рекламката на windows 8 преди няколко месеца,дори и повече,явно Самсунгчо се напъват яко да копират дори новата галактика е направо копие на С класата на ябълката,и ако не бяха оригиналите от къде щяха да откраднат,всички копират един оригинал Ябълката,колкото и да го плюете все него копирате,що не откопирате ZTE ili Хауея,ми копирате Ябълката?Чуднотми е какво ще се напънат да пуснат конкуренто на Siri от Корейците?Пка ще е жалко копие!!Гаранция!Never Samsung

  2. хакера

    поредното си достижение – нещо се се объркали в превода. 🙂

  3. Кърмит

    Ключовата дума тук е концептуален, т.е. несъществуващ.

Коментар