RAZR Droid дебютира на българския пазар

Считаният за най-тънък смартфон, моделът RAZR Droid на Motorola, дебютира на българския пазар. „Бръсначът” се предлага в търговската мрежа на Виваком с тарифен план Net&Call Super Max.


RAZR Droid се счита за най-тънкия смартфон в света, с едва 7,1 мм дебелина на корпуса

RAZR може да бъде закупен на лизинг с договор на цена от 29.90 лв. на месец. Планът Net&Call Super Max с месечна такса 49,80 лв. включва 5 GB трафик на максимална скорост, практически неограничени разговори в мобилната мрежа на Виваком и час и половина към мрежите на останалите оператори.

Освен с изключително тънкия корпус от едва 7,1 мм RAZR Droid се отличава със здрава обшивка. Сматфонът има неръждаема стоманена рамка, задният панел е покрит с кевларови влакна – материята, от която се правят бронежилетките, а предния – с Gorilla Glass. Те защитават устройството от механични повреди и натиск. Специалното нано покритие пък защитава телефона едновременно от надраскване и навлажняване.

„Бръсначът” е оборудван с голям сензорен 4,3-инчов Super AMOLED екран с резолюция 540×960 пиксела, както и с 8-мегапикселова камера, която може да записва 1080p HD видео.

RAZR разчита на двуядрен процесор с честота 1,2 GHz и работи под управление на операционната система Android 2.3 (Gingerbread). Телефонът разполага с 16 GB вградена памет – 8 от които видими, а останалите 8 GB са запазени за приложения.

Коментар