LEGALO подкрепя неправителствени организации, които помагат на деца

През септември 2011 г. LEGALO ® пусна специални оферти за отстъпка за ученици, студенти и учители с цел да популяризира предимствата на закупуването на лицензиран софтуер и по-специално в академичната среда. С кампанията "LEGALO Kids" основателите на LEGALO® целят да подпомогнат социално слаби деца в тяхното развитие.

От септември 2011 г., LEGALO® предлага широка гама от легален софтуер на производителите Adobe и Microsoft, който е предназначен за студенти, ученици, преподаватели, професори и административни служители в академичните институции в дванадесет европейски държави. Фирмата предлага също и видео обучения чрез сайта video2brain за подпомагане на ежедневните учебни занимания.

Милиони деца по света нямат възможност да посещават училище или да получат професионално образование. Тези и други проблеми на нашето общество мотивират LEGALO да развият свои социално отговорни инициативи. В рамките на проекта "LEGALO Kid" по Коледа компанията започва първата си кампания в подкрепа на неправителствени организации, които помагат на деца, в райони, където LEGALO ® развива бизнеса си.

"За нас финансовата подкрепа на организации в помощ на деца не е само инициатива, която реализираме по време на предстоящите коледни празници, когато всеки се замисля за децата и семействата в неравностойно положение.", заявява Рони Дрексел, Директор “Корпоративни комуникации”. "Някои от основателите на LEGALO ® имат деца, затова възприемаме инициативата “LEGALO Kids” като лична кауза. Дори и с малки по размер дарения, може да се помогне за развитието на образованието, да се подсигури защита от насилие или да се осигури храна. ", добавя Рони Дрексел. Затова по време на Коледните празници LEGALO® ще дари на I Can Too по пет евро за всеки продаден продукт. Кампанията ще продължи и през януари 2012. След като коледната инициатива приключи на 1-ви януари, LEGALO® ще продължи да подкрепя организацията за неопределен период от време, като дарява по едно евро за продаден продукт.

Коментар