Българин с награда за най-добър .info сайт

Ангел Георгиев спечели международна награда като автор на най-добрия .info сайт за 2011 година. Проектът trafalgarsquare.info, посветен на световноизвестната лондонска забележителност, бе отличен в надпредварата .INFO Аwards, организирана от Afilias Ltd.


Ангел Георгиев победи в .INFPO Awards 2011
 

Тази година се навършват 10 години откакто се ползва .info разширение за имената в интернет. В състезанието на Afilias участваха десетки сайтове от 17 страни –  28% от тях лични, 27% бизнес, 15% нестопански уеб страници и 10% блогове. Победителите бяха избрани след изчисляване на резултатите от публичното гласуване и оценките на журито.

Второ място спечели www.typografie.info, интернет страница на немскоезична общност, интересуваща се от графичен дизайн и типография. Трети е www.frauenundhiv.info, немски уебсайт, предназначен за жени, които търсят информация за СПИН или страдат от болестта.

Невероятно е чувството от спечеленото първо място”, сподели победителят Ангел Георгиев. „Това е признание към всички талантливи българи, които показват висок професионализъм в ИТ бранша. Вярвам,  че нашата нация тепърва ще показва на какво е способна”.

Ангел Георгиев е на 28 години, работи като директор онлайн маркетинг в Инфо Дейта Център и е гост-автор в SocialEvo.net.

по темата: „Българин с награда за най-добър .info сайт”

добавете коментар...

  1. Хм

    Какви ли са били критериите?

  2. Иво

    Евала на пича.

Коментар