SAP решение улеснява интерактивното обучение

Европейската компания ERP Concept добави в портфолиото си софтуер за изготвяне на интерактивни обучения и документация. Train to Retain се предлага и у нас по силата на договор на ERP Concept с доставчика на решения за професионално развитие и квалификация на служителите в сферата на SAP и информационните технологии Team Training Solutions GmbH (TTS).

Решението TT Knowledge Force осигурява ефикасно интерактивно обучение

Технологиите за интерактивно и ускорено обучение, използвани от най-големите големите европейски компании, вече са в България”, посочват от ERP Concept – SAP-ориентирана компания със седалище в София.

Професионалното решение Train to Retain осигурява ефикасен начин за обучение и трайно усвояване на знания. Подсигурено от модулните софтуерни компоненти на TT Knowledge Force, Train to Retain помага при подготовка, разработване и дистрибуция на съдържание в различни форми – от е-обучение и документация до видео и интерактивни примери.

TT Knowledge Force е инструмент, чрез който симулации, документация и е-обучение за крайни потребители се създават едновременно. По този начин се постигат до 50% спестяване на разходите за изготвяне на обучения и документация.

С помощта на TT Knowledge Force могат да бъдат документирани комплексни софтуерни приложения при „IT roll-out” проекти, като същевременно се създават интерактивни програми за комбинирано обучение.

Уникалното при решението е възможността да бъдат покрити всички необходими ИТ и не-ИТ теми за обучение в дадена организация. Заедно с класическите ИТ обучения за всички модули на SAP, Windows, уеб приложения или други софтуерни системи, компаниите също могат да разработват специфични за всяка длъжност не-ИТ обучения като маркетинг продуктови описания или обучения за новопостъпили служители в лесен е-обучителен формат.

TT Knowledge Force изгражда рамка за централно управление на информацията, която дава на авторите достъп до цялото налично съдържание за всички членове на екипа по цял свят. Решението е достъпно на над 30 езика, вкл. български и македонски. По този начин всички обучения и документация бързо могат да бъдат преведени на необходимите езици.

Коментар