Xerox затвърждава лидерската си позиция в управлението на печатни услуги

Корпорация Xerox продължава да бъде световен лидер при управлението на печатни услуги (Managed Print Services – MPS). Както големи, така и малки компании са привлечени от възможностите за намаляване на разходите и оптимизиране на времето за печат и управление на документите.

Според Garner, Inc., пазарният сегмент „Управление на печатните услуги” регистрира двуцифрен ръст през 2010. Xerox е начело, след като все повече и повече компании откриват ползите от по-доброто управление на печата. Например:

•    Големи организации като: British Airways, Cisco, Kelly Services,  Cuyahoga Community College и University College London Hospital NHS Foundation Trust използват Xerox Enterprise Print Services, за да осигурят по-лесни и финансово-ефективни процеси на печат в международните си мрежи от офиси, ведомствени и печатни центрове. Чрез ACS (компания на Xerox), Xerox интегрира MPS решения в IT инфраструктурата, за да помогне за дигитализирането на информация от хартиени носители, опростявайки и ускорявайки потока от работа, което спестява значителни средства и време.

•    Организации с малки печатни инфраструктури: градовете Рочестър, Ню Йорк и Ривърсайд, Калифорния и Търговско-технически колеж, Лос Анжелис използват услугите за печат на Xerox, за да контролират разходите си, прилагайки същите механизми и техники, които използват големите корпорации, за да спестят милиони. Xerox предлага поддръжка от разстояние, както и снабдяване с консумативи, необходими за техните вътрешни нужди.

•    Малък и среден бизнес: много клиенти работят с партньорите на Xerox по света, за да подобрят управлението на печатните си устройства от различни марки.

През изминалата седмица Xerox беше класиран от Gartner като световен лидер на пазара с 33% приходи от управление на печатни услуги за 2010 година. Gartner позиционира Xerox като световен лидер при Услугите за управление на печат в Магическия Квадрант за 2011 г.

„Xerox продължава да води MPS пазара, заради способността да се адаптираме към нуждите на нашите потребители“, заяви Стивън Кронин, президент на Xerox Global Document Outsourcing. „Вярваме, че нашата позиция на пазара е потвърдена не само от статистиката на анализите, но също така от възвръщането на инвестицията и реалните бизнес ползи за нашите клиенти, които избраха опростен и ефективен подход при управлението на своите документи“.

Коментар