Cooling Pad N200 – охлажда лаптопа тихо и ефикасно

При повечето лаптопи охлаждането е затруднено, когато се ползват поставени в скута. Това освен че създава дискомфорт за потребителя влияе негативно върху хардуерните компоненти и респ. намалява производителността.

На пазара се предлагат решения на проблема – това са охлаждащите подложки за лаптопи. Logitech, един от водещите доставчици на компютърна периферия и аксесоари, пусна наскоро у нас новата подложка Cooling Pad N200 с обещанието за максимален въздушен поток с минимум шум, независимо на каква повърхност се намира лаптопът.

Logitech Cooling Pad N200 използва почти безшумен вентилатор, инсталиран под наклон, и голяма решетка от горната страна. Засмукването на въздух отдолу и отстрани гарантира постоянен солиден въздушен поток.

Вентилаторът има две скорости и Off бутон, така че да може въздушният поток да се настройва според предпочитанията в конкретния момент или напълно да се изключи, ако няма нужда от него.

Подложката се захранва през USB интерфейс, а вентилаторът е специално създаден да ползва възможно най-малко енергия от батерията на лаптопа.

Моделът се отличава с лек и тънък профил, което улеснява пренасянето му от стая в стая, а удобен детайл в предната част предпазва лаптопа от хлъзгане.

Logitech Cooling Pad N200 е в продажба на българския пазар на препоръчителна цена от  69 лева с ДДС.

по темата: „Cooling Pad N200 – охлажда лаптопа тихо и ефикасно”

добавете коментар...

  1. Потребител

    Бих нарекъл вредни тези подложки. Не тази марка а всички марки ! Единственото за което може да се окаже по лезна се постига с обикновена подложка която просто е твърда и дистанционира лаптопа от стъпката на крачетата му, до дупките на вентилатора. Тоест, ако лаптопа ви е за почистване, по добре да платите профилактика, отколкото да заблуждавате техниката с този боклук. Така лаптопа ви ще продължава да се нагрява, платката да се опича, и да губи еластичност. После, профилактиката би била като след дъжд качулка. Приятен ден на всички търговци .

Коментар