Galaxy Ace Plus идва с по-голям екран, по-тънък

Samsung обяви нов смартфон от линията Galaxy. Моделът Ace Plus идва с ARM процесор, работещ на тактова честота 800 MHz, и с 512 MB RAM памет.


Galaxy Ace Plus има по-закръглен дизайн от своя предшественик

Дизайнерите на Samsung са придали по-закръглен вид на новия модел, в сравнение с неговия предшественик. Ace Plus е дебел само 11,2 мм (с 0,3 мм по-тънък от Ace) и тежи 115 грама (с 2 грама по-тежък).

Увеличен е размерът на HVGA дисплея от 3,5" на 3,65", но резолюцията е запазена – 320×480 пиксела. Налични са 2 GB споделена памет за мултимедийно съдържание и 1 GB за приложения.

Устройството разполага с 5-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица, модули Wi-Fi, GPS и Bluetooth 3.0, акселерометър, слот за microSD карти и батерия с капацитет 1300 мАч.

Galaxy Ace Plus работи под управление на операционна система Android 2.3 с потребителски интерфейс TouchWiz. Цената на новия модел не се съобщава.

по темата: „Galaxy Ace Plus идва с по-голям екран, по-тънък”

добавете коментар...

  1. Bathory

    Напишете нещо за Galaxy S 3 знам само че ще има 4 ядра на 1,5 мегахрца 12мр камера и 5 инча super amoled+HD дисплеи 1280/800px искам вече да го притежавам.

  2. до Павел

    Тоя който си го купи, сигурно няма да знае какво е LTE! 😉

  3. Pavel

    Да, ама няма поддръжка на WiMax и/или LTE.
    Още преди да го пуснат е технически остарял и не актуален.
    Винаги се пропуска най-важното колка време издържа батерията преди да се презарежда.

Коментар