Toshiba удължи срока на абсолютната гаранция за лаптопи

Toshiba взе решение да удължи срока на допълнителното гаранционно предложение „No Matter What Guarantee” до края на първото тримесечие на 2012 г.


Лаптопите и таблетите на Toshiba ще се продават до края на март със специалната гаранция "No Matter What Guarantee"
 

Нови потребители, закупили лаптоп или таблет между 1 януари и 31 март 2012 г., могат да разчитат, че каквото и да се случи с устройството им, те ще бъдат защитени в множество непредвидени ситуации, при загуба на работата или в случай на кражба.  

Toshiba предлага безплатен ремонт при инцидентни повреди, замяна на лаптопа в случай на кражба и компенсиране на потребителите при евентуална загуба на работата в рамките на една година след датата на покупката, според правилата и условията на „No Matter What Guarantee”.

Предложението е валидно от януари до март 2012 г., вкл. за граждани на Румъния, Гърция, Кипър, Малта, България, Босна, Хърватия, Сърбия и Словения. За да бъде регистриран за гаранцията, лаптопът Toshiba трябва да бъде закупен в някоя от изброените държави.

Специалната гаранция е валидна само в съответната страна, където е закупено устройството, и само за граждани на тази страна. Освен това важи за потребители над 18 години. За да се активира  допълнителната гаранция, регистрацията за нея трябва да се направи не по-късно от 1 седмица след покупката.
 

Коментар