Атос набира ИТ стажанти за Лондон

Системният интегратор Атос България обяви, че търси ИТ стажанти за Олимпийските игри 2012 в Англия, на които компанията е официален партньор.


Български студенти и млади ИТ професионалисти могат да кандидатстват за стаж в офиса на Атос в Лондон
 

Студенти и наскоро дипломирани млади експерти могат да кандидатстват за платен стаж в офиса на Атос в Лондон. Кампанията по набиране на стажанти ще продължи до 25 януари на специално създадена за целта уеб страница.

Позициите в Лондон са за ИТ асистент-мениджър (34 свободни места) и Ръководител на екипа по ИТ поддръжка (49 места), като обявените стажове могат да продължат до 6 месеца.

Могат да кандидатстват студенти и наскоро завършили професионалисти, показали отлични академични резултати в специалностите инженерни и компютърни науки, телекомуникации и ИТ мениджмънт.

От топ кандидатите се очакват владеене на отличен английски език, умения за работа в екип, комуникационни умения, предишен опит на работа в ИТ среда, висока трудова дисциплина и гъвкавост.

Офисът ни в България ще участва също при първоначалната селекция на кандидати и впоследствие ако е нужно, ще съдейства на избраните кандидати с подготовката на документите за работа в Англия”, заяви Стела Димитрова, HR мениджър на Атос България.

Изборът на млади експерти ще бъде обявен през март 2012, като стажовете могат да започнат в началото на всеки един от месеците между март и юли и да продължат до края на Олимпийските игри 2012 през август.

Коментар