Мокоби обявява промоция „Покани приятел!”

„Покани приятел” е промоция, насочена към досегашните и бъдещите потребители на Мокоби. За всеки 5 регистрирали се потребителя от поканените приятели и познати, получавате допълнителен месец „Мокоби Злато”. Колкото повече поканени – толкова повече безплатни месеци „Мокоби Злато”.

Мокоби http://www.mokobi.mobi/welcome.html се грижи за удобството на потребителите си, позволявайки им поканите да се изпращат по най-удобния начин – през електронна поща, Skype, ICQ, Facebook или Twitter.

Програма „Покани приятел” е първият подарък за 2012 година, според обещанието на изпълнителния директор Звезделин Борисов за периодични нови функционалности и услуги.

Мокоби  свързва всякакви устройства и операционни системи – iPhone, iPad, Android, Symbian, Blackberry, WinMobile, много модели най-обикновени телефони, PC и Mac компютри, независимо от ограниченията на производители и оператори.

Мокоби синхронизира адресните книги и календарите на потребителите на всички ползвани от тях телефони и компютри, за да:

•    Са по-добре организирани;

•    Създаде удобство при работа – информацията се въвежда през най-удобното и под ръка устройство;

•    Предпази при загуба на устройство;

•    Улесни при смяна на телефон или усвояване на нов компютър.

Екипът на Мокоби разработва още интересни изненади, програми и бъдещи промоции за мобилните комуникации на своите настоящи и бъдещи потребители.

Коментар